Nyheter

Välkommen WW Gazella

Vi välkomnar WW Gazella till Stamnäs Araber! Stort tack till Veronica och W-arabians, vi är dig evigt tacksam för denna möjlighet. 

Sedan sist har vi även utökat skaran med två bebisar: Mascarpone och Wahidah Shirin. De kommer om allt går enligt plan visas på lite utställningar i sommar. Det ser vi mycket fram emot!

2014-10-07

Det blir två fölisar nästa år om allt går som det ska! Wyoga är konstaterat dräktig vid 70 dagar med Ajman Moniscione, och Witia vid 110 dagar med Sharahm. Vilken lyckans dag! 

2014-09-22

 

Klara hjälper oss att utveckla Acke i ridningen, det kommer att bli så bra det här! :)

2014-09-20

Waseem har nu flyttat till sin nya ägare!

Grattis Ann-Sofie Andersson till köpet av denna pärla. Du kommer att ha så mycket kul tillsammans med denna mycket speciella herre. All lycka till er!

Vi saknar honom redan, han lämnar ett stort tomrum, men vi vet att han har hamnat rätt, och det gör det hela mycket lättare!

2014-08-27

Glada nyheter! Witia är konstaterat dräktig med Sharahm vid 60 dagar, och Wyoga är konstaterad vid 17 dagar med Ajman Moniscione! Vi vågar fortfarande inte riktigt hoppas på att det blir något Ajman-föl, men de sägs ju att det är tredje gången gillt! ;) Kanske vinden vänder nu?

Waseem utvecklas fint, han har börjat sätta lite mer muskler nu. Vi har turen att få hjälp utav duktiga Klara med hans utbildning, och det går riktigt bra!

Nu hoppas vi bara på att han snart ska hitta ett nytt hem också!

2014-06-18

 

Waseem är hemma igen! Han rids nu dagligen och gör stora framsteg, man slutar aldrig att förvånas över hur cool och trygg han är! Stort tack till Lina mfl. på dalpraktiken för det fantastiska jobb ni gjort med honom! framåt hösten ska han förhoppningsvis hitta en nya ägare som vill utbilda honom vidare, om jag lyckas släppa honom! ;)

2014-05-26

Witia är på plats hos Tärenäs arabstuteri för betäckning med Sharahm.

Vi håller tummar och tår att det går vägen, och att vi får en liten Witia-bäbis nästa år, ska hon bryta hingstföl-trenden tro? ;)

2014-05-18

Våran rörelsemaskin Wyoga har åkt iväg för inseminering! Det ska bli så spännande att se nästa års knodd(ar?)! Längtar!

Waseem sköter sig jättebra och kommer att komma hem igen inom kort, vi har saknat vår lilla charmör, och inte minst har storebror Acke saknat sin vapendragare! :) 

2014-05-12
Video på Waseem hos Dalpraktiken, så kul att se hur han utvecklas!

2014-04-28

Waseem är på plats hos Dalpraktiken och hittade redan första dagen en kompis i Kalle! Vi hoppas att han ska trivas och att han sköter sig! :)

2014-04-27

Sommaren närmar sig äntligen! Blev tyvärr inget föl detta år, men förhoppningsvis har vi en spännande kombination på gång till 2015!

FW Waseem är i detta nu påväg till Dalpraktiken i Jämtland för NH-träning och fortsatt inridning under en månad. Hans utveckling där går att följa på http://gunillaswaseem.blogspot.se . Under sommaren ska han utbildas vidare här hemma för försäljning. 

En ridbana är beställd och ska anläggas nu under våren, så i sommar blir det hårdkörning med hela gänget!

2014-02-09

2014-02-09

Äntligen är hemsidan uppdaterad! Mandalina och Lennox har fått egna sidor, och här kommer vi att uppdatera er om de senaste händelserna!

Välkomna!